Kirppu

Kirpputorin myyjäohjeistus

Tervetuloa K-CON SUOMI 2017 -tapahtuman kirpputorille! Kirpun avulla voit rekisteröidä tavarasi kätevästi kirpputorijärjestelmäämme. Rekisteröi tuotteet, tulosta hintalaput, kiinnitä ne tuotteisiin, tuo ne paikan päälle – ja se on siinä! Hyväksymme kaikenlaisia K-poppiin ja Etelä-Korean kulttuuriin liittyviä tavaroita, K-pop-levyjä, julisteita, vaatteita, koruja, fanikortteja, K-draamoja, korealaisia elokuvia, leluja, kirjoja, peruukkeja, kosmetiikkaa ja muita oheistuotteita. Myös oma taide, kuten piirrokset ja maalaukset K-pop-idoleista, ovat hyväksyttyjä!

Kirpputori on ostajille avoinna tapahtumapäivänä klo 12:30–18:00. Tavaroita voit tuoda kirpputorille tapahtumapäivänä klo 11:50–13:00 välisenä aikana. Tavaransa ja voittonsa voi noutaa vain kirpputorin aukioloaikana.

Jos sinulla on kysyttävää tai olet jostakin epävarma, lähetä kysymyksesi K-CON SUOMI 2017 -tapahtuman kirpputorivastaavan osoitteeseen elina.kpopsuomiry at gmail.com

Kirppuun kirjautuminen

Kirpputorilla on käytössä itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Kompassi-tunnukset Kirpun käyttämistä varten.

Mitä myyjältä odotetaan

Kirpputorin hyödyntäminen edellyttää myyjältä jonkin verran vaivannäköä ennen itse tapahtumaa. Homma toimii niin, että myyjä kirjaa tuotteensa Kirppuun etukäteen, tulostaa kirjausnäkymästä hintalaput, kiinnittää ne myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteensa tapahtumaan kirpputorille. Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille, ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai conin lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys ja jätetään aikaa muuhun conittamiseen!

Tuotteiden valmistelu

Sallitut ja kielletyt myyntituotteet

Tuotteiden tuominen ja hakeminen