Tracon Kirpputori

Kirpputorin myyjäohjeistus

Tänäkin vuonna Traconissa järjestetään kirpputori, jonne voit tuoda ylimääräiset anime- ja peliaiheiset tavarasi myyntiin! Myytävät tuotteet ilmoitetaan muista coneista tuttuun Kirppu-järjestelmään, joka luo tuotteille tulostettavat hintalaput. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain kiinnittää hintalaput ja tuoda tuotteesi coniin. Myyntiin tuotavat tuotteet viivakoodiskannataan ja laitetaan myyntiin, ja ne skannataan uudestaan kun ne poistuvat kirpputorilta joko myytyinä tai conin lopussa. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta, sillä kirpputoritiimi huolehtii tavaroiden myymisestä ja conin päätteeksi voit vain hakea tuottosi ja loput tavarasi pois. Kirpputorille tavaran tuonti on maksutonta. Sinun täytyy kuitenkin päästä tuomaan tavarasi kirpputoritilaan, joten tarvitset tapahtuman pääsylipun.

Kirpputori on ostajille avoinna lauantaina 10:00–20:00 ja sunnuntaina 10:00–14:00. Tavaroita voit tuoda kirpputorille perjantaina klo 16:00–17:00 välisenä aikana, lauantaina ja sunnuntaina kirpputorin aukioloaikana. Tavaransa ja voittonsa voi myös hakea pois koska tahansa kirpputorin aukioloaikana ja sunnuntaina kirpputorin sulkemisajan jälkeen 17:30 asti.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen kirpputori at tracon.fi

Kirppuun kirjautuminen

Kirpputorilla on käytössä itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Kompassi-tunnukset Kirpun käyttämistä varten. Jos olet vänkärinä, sinulla on jo nämä tunnukset.

Mitä myyjältä odotetaan

Kirpputorin hyödyntäminen edellyttää myyjältä jonkin verran vaivannäköä ennen itse tapahtumaa. Homma toimii niin, että myyjä kirjaa tuotteensa Kirppuun etukäteen, tulostaa kirjausnäkymästä hintalaput, kiinnittää ne myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteensa tapahtumaan kirpputorille. Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille, ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai conin lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys ja jätetään aikaa muuhun conittamiseen!

Tuotteiden valmistelu

Sallitut ja kielletyt myyntituotteet

Tuotteiden tuominen ja hakeminen