Kirpputorin myyjäohjeistus - Nekocon 2024

Suomen kissamaisin kirpputori Nekotori palaa 13.–14.7.2024 Kuopioon! Kirpputorilla voit myydä itsellesi tarpeettomiksi jääneet manga-, anime- ja muut tapahtuman aihepiiriin liittyvät tuotteet eteenpäin. Myytävät tuotteet ilmoitetaan Kirppu-järjestelmään, joka luo tuotteille tulostettavat hintalaput. Myyjät tulostavat ja kiinnittävät hintalaput tuotteisiin itse ennen kuin tuovat ne Nekoconiin.

Tuotteiden viivakoodit skannataan myyntiintuonnin yhteydessä sekä uudestaan niiden tullessa myydyiksi tai myyjän hakiessa ne pois. Nekoconin vapaaehtoiset huolehtivat tuotteiden myynnistä viikonlopun aikana, eikä sinun tarvitse kuin tuoda tavarat mukanasi ja noutaa tuotot sekä mahdolliset jäljelle jääneet tavarat pois lähtiessäsi. Nekoconin kirpputori on myyjille maksuton, eivätkä järjestäjät kerää sillä tuloja itselleen tai tapahtumalle. Saat tuotteistasi siis juuri sen hinnan, kuin olet niille määritellyt. Muistathan kuitenkin ostaa pääsyrannekkeen tapahtumaan, jotta pääset tuomaan tuotteesi Nekotorille.

Tutustuthan alla oleviin myyjäohjeisiin jos ennen kuin alat ilmoittaa tuotteitasi myyntiin.

Nekotori on avoinna kävijöille

Myyjät voivat tuoda tuotteita myyntiin koko tapahtuman ajan kirpputorin ollessa auki, sekä

Jos tuot tuotteitasi myyntiin perjantaina noin viiden aikaan voi olla, että kirppistiimi on vänkäri-infossa. Jos paikalla ei ole henkilökuntaa, kirppisvastaava jättää puhelinnumeronsa Nekotorin ovelle – laita viestiä tulemaan tai soita, niin hän juoksee Musarilta ottamaan tavarat vastaan! Numero toimii vain WhatsAppin puolella, eli tavalliset tekstarit tai puhelut eivät tule perille.

Lauantaina tuotteita EI ole mahdollista tuoda myyntiin 9.30–10.00 välillä. Tämä siksi, etteivät kävijät hämmenny osan porukasta päästessä sisään aiemmin ja kirppistiimi saa rauhassa valmistella kassan ja pöydät ennen avaamista. Ole siis aamulla ajoissa paikalla, jos haluat tuotteesi myyntiin heti Nekotorin auetessa.

Myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi noutaa kirpputorilta milloin tahansa kirpputorin aukioloaikoina ja viimeistään sunnuntaina klo 15.30 mennessä. Tämän jälkeen noutamatta jääneet tuotteet ovat vapaata riistaa tapahtuman kävijöille, eivätkä myyjät voi enää saada niistä tuottoja.

Mikäli sinulla herää kysyttävää kirpputorista, ole yhteydessä osoitteeseen EiMACEYnAhkLBxMFEFlyAA12XR1bbFYYHAVcWhpaYgcQ

Kirppuun kirjautuminen

Nekoconin kirpputorilla on käytössä Kirppu-järjestelmä, joka perustuu myyjien itse kotona tulostettaviin hintalappuihin. Mikäli haluat ilmoittaa tuotteitasi myyntiin Nekoconiin, tarvitset Kompassi-tunnukset. Jos sinulla ei vielä ole Kompassi-tunnuksia, pääset luomaan ne tästä.

Tuotteiden ilmoittaminen

Tuotteita voi ilmoittaa myyntiin joko yksittäisinä tavaroina tai laatikoina, joissa on monta samanlaista ja -hintaista tuotetta. Voit valita sinulle oikean vaihtoehdon yläpalkin linkeistä ”Tavaralista” ja ”Laatikkolista”. Mobiililaitteella saat valikon näkyviin klikkaamalla yläpalkin kolmea viivaa.

Tuotteiden valmistelu

Hintalappuohje

Sallitut ja kielletyt tuotteet

Tuotteiden tuominen ja hakeminen