Kirpputorin myyjäohjeistus - Ropecon 2023

Kirpputorilla voit myydä esimerkiksi larppiproppeja, kirjoja tai pelejä. Kirpputori on loistava paikka tyhjentää hyllyt itselle turhasta tavarasta ja toisaalta löytää uutta mielenkiintoista hyllyntäytettä sen tilalle. Myytävät tuotteet ilmoitetaan Kirppu-järjestelmään, joka luo tuotteille tulostettavat hintalaput. Myyjät tulostavat ja kiinnittävät hintalaput tuotteisiin itse, ennen kuin tuovat ne Ropeconiin.

Tuotteiden viivakoodit skannataan myyntiin tuonnin yhteydessä sekä uudestaan niiden tullessa myydyiksi tai myyjän hakiessa ne pois. Ropeconin vapaaehtoiset huolehtivat tuotteiden myynnistä viikonlopun aikana, eikä sinun tarvitse kuin tuoda tavarat mukanasi ja noutaa tuotot, sekä mahdolliset jäljelle jääneet tavarat pois lähtiessäsi.

Ropecon ottaaa provision kirpputorilla myydyistä tavaroista:

Provisio on hyvä ottaa huomioon tuotteita hinnoitellessa ja hintojen kannattaa olla tasasummia. Jos tavaroitasi ei myydä, niistä ei myöskään peritä provisiota.

Muistathan kuitenkin ostaa pääsyrannekkeen tapahtumaan, jotta pääset tuomaan tuotteesi Ropeconin kirpputorille.

Kirpputori on avoinna kävijöille:

Myyjät voivat tuoda tuotteita myyntiin koko tapahtuman ajan kirpputorin ollessa auki.

Mikäli sinulla herää kysyttävää kirpputorista, ole yhteydessä osoitteeseen EiMACEYnAhkLBxMFEFlyAA12XR1bbFYEFh5WWhpaYgcQ

Kirppuun kirjautuminen

Ropeconin kirpputorilla on käytössä Kirppu-järjestelmä, joka perustuu myyjien itse kotona tulostettaviin hintalappuihin. Mikäli haluat ilmoittaa tuotteitasi myyntiin Ropeconiin, tarvitset Kompassi-tunnukset. Jos sinulla ei vielä ole Kompassi-tunnuksia, pääset luomaan ne tästä.

Ilmoittaessasi tuotteita kirpputorille varmista, että Kompassi-profiilissasi lukee virallinen nimesi ja toimiva sähköpostiosoite.

Tuotteiden ilmoittaminen

Tuotteita voi ilmoittaa myyntiin joko yksittäisinä tavaroina tai laatikkoina, joissa on monta samanlaista ja -hintaista tuotetta. Voit valita sinulle oikean vaihtoehdon yläpalkin linkeistä "Tavaralista" ja "Laatikkolista". Mobiililaitteella saat valikon näkyviin klikkaamalla yläpalkin kolmea viivaa.

Tuotteiden valmistelu

Hintalappuohje:

Sallitut ja kielletyt tuotteet

Tuotteiden tuominen ja hakeminen