Kirpputorin myyjäohjeistus - Ropecon 2024

Ropeconissa palvelee kirpputori, jonne voi tuoda myytäväksi esimerkiksi pelejä, kirjoja, larppiproppeja ja muita tapahtuman aihepiiriin sopivia tavaroita. Myytävät tuotteet ilmoitetaan Kirppu-järjestelmään, joka luo tuotteille tulostettavat hintalaput. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tulostaa ja kiinnittää hintalaput ja tuoda tuotteesi coniin. Myyntiin tuotavat tuotteet viivakoodiskannataan ja laitetaan myyntiin, ja ne skannataan uudestaan kun ne poistuvat kirpputorilta joko myytyinä tai conin lopussa. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta, sillä kirpputoritiimi huolehtii tavaroiden myymisestä ja conin päätteeksi voit vain hakea tuottosi ja loput tavarasi pois.

Ropecon ottaa 5% provision kirpputorilla myydyistä tavaroista, ja se vähennetään voittojen maksun yhteydessä. Jos tavaroitasi ei myydä, niistä ei myöskään peritä provisiota. Tarvitset myös tapahtuman pääsylipun niille päiville joina aiot tuoda ja hakea tavarasi, jotta pääset sisään kirpputoritilaan.

Kirpputori on ostajille auki

Myyjät voivat tuoda tuotteita myyntiin koko tapahtuman ajan kirpputorin ollessa auki.

Myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, kuitenkin viimeistään sunnuntaina klo 16.30 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille tapahtuman kävijöille.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen EiMACEYnAhkLBxMFEFlyAA12XR1bbFYEFh5WWhpaYgcQ

Kirppuun kirjautuminen

Kirpputorilla on käytössä itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Kompassi-tunnukset Kirpun käyttämistä varten.

Tuotteiden ilmoittaminen

Voit ilmoittaa myyntiin joko yksittäisiä tavaroita tai laatikoita, joissa on monta samanlaista tavaraa. Tämä tapahtuu yläpalkin linkkien "Tavaralista" ja "Laatikkolista" kautta.

Tuotteiden valmistelu

Hintalappuohje

Sallitut ja kielletyt tuotteet

Tuotteiden tuominen ja hakeminen