Kirpputorin myyjäohjeistus - Shumicon 2023

Shumiconissa palvelee kirpputori, jonne voit tuoda ylimääräiset cosplay-, käsityö-, anime-, manga- ja muut tapahtuman aihepiiriin liittyvät tavarasi myyntiin! Myytävät tuotteet ilmoitetaan Kirppu-järjestelmään, joka luo tuotteille tulostettavat hintalaput. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tulostaa ja kiinnittää hintalaput ja tuoda tuotteesi coniin. Myyntiin tuotavat tuotteet viivakoodiskannataan ja laitetaan myyntiin, ja ne skannataan uudestaan kun ne joko myydään tai palautetaan conin lopussa myyjälle. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta, sillä kirpputoritiimi huolehtii tavaroiden myymisestä ja conin päätteeksi voit vain hakea tuottosi ja loput tavarasi pois. Kirpputorille tavaran tuonti on maksutonta, mutta ostoksille pääsee vain rannekkeen kanssa. Rannekkeettomille myyjille on omat tavaran tuonti- ja hakuajat.

Kirpputori on ostajille auki

Voit tuoda tavaraa myyntiin perjantaina klo 15-17 sekä koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina.

Myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, kuitenkin viimeistään sunnuntaina klo 17:30 mennessä. Tämän jälkeen hakematta jääneet tuotteet lahjoitetaan eteenpäin sopiville lahjoituskohteille.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen GiUcEV07BAYJB0AZSVEhXxg+TldTP0hWHgNSUBkaLw4U

Kirppuun kirjautuminen

Kirpputorilla on käytössä itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Kompassi-tunnukset Kirpun käyttämistä varten.

Tuotteiden ilmoittaminen ja valmistelu

Hintalappuohje

Sallitut ja kielletyt myyntituotteet

Shumiconin kirpputorilla saa myydä:

Shumiconin kirpputorille ei hyväksytä:

Jos et ole varma, sopiiko tuotteesi kirpputorille, ota yhteyttä. Kirpputorihenkilökunnalla on oikeus olla ottamatta sopimattomia tuotteita myyntiin tai poistaa ne myynnistä tapahtuman aikana.

Tuotteiden tuominen ja hakeminen