Kirpputorin myyjäohjeistus - Tracon 2023

Traconissa palvelee kirpputori, jonne voit tuoda ylimääräiset anime-, manga- ja muut tapahtuman aihepiiriin liittyvät tavarasi myyntiin! Myytävät tuotteet ilmoitetaan Kirppu-järjestelmään, joka luo tuotteille tulostettavat hintalaput. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tulostaa ja kiinnittää hintalaput ja tuoda tuotteesi coniin. Myyntiin tuotavat tuotteet viivakoodiskannataan ja laitetaan myyntiin, ja ne skannataan uudestaan kun ne poistuvat kirpputorilta joko myytyinä tai conin lopussa. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta, sillä kirpputoritiimi huolehtii tavaroiden myymisestä ja conin päätteeksi voit vain hakea tuottosi ja loput tavarasi pois. Kirpputorille tavaran tuonti on maksutonta. Sinun täytyy kuitenkin päästä kirpputoritilaan tuomaan ja hakemaan tavarasi, joten tarvitset tapahtuman pääsylipun.

Kirpputori on ostajille auki

Tavarantuonti perjantaina klo 15–17 ja tavaranhaku sunnuntaina klo 14–17.

Perjantaina voit tuoda tavaraa kirpputorille ennen conin aukeamista noutamalla rannekkeesi lipunvaihdosta ja tulemalla Puisto-ovelle klo 15–16 välisenä aikana. Klo 16 tapahtuman ovet aukeavat, jolloin myös kulku pääovesta on mahdollista. Voit tuoda tavaraa myös koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina.

Myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, kuitenkin viimeistään sunnuntaina klo 17:00 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille tapahtuman kävijöille.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen EiMACEYnAhkLBxMFEFlyAA12XR1bbFYCCw9QVhsaKgg

Kirppuun kirjautuminen

Kirpputorilla on käytössä itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Kompassi-tunnukset Kirpun käyttämistä varten.

Tavaran ilmoittaminen

Voit ilmoittaa myyntiin joko yksittäisiä tavaroita tai laatikoita, joissa on monta samanlaista tavaraa. Tämä tapahtuu yläpalkin linkkien "Tavaralista" ja "Laatikkolista" kautta.

Tuotteiden valmistelu

Hintalappuohje

Sallitut ja kielletyt myyntituotteet

Tuotteiden tuominen ja hakeminen